The Quadrum Irodapark - Budapest Airport Offices - +36 1 382 5100 - info@thequadrum.hu 	A honlapon közölt adatok tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.
Az Irodapark  Elhelyezkedés Műszaki leírás Galéria Szolgáltatások Környezetvédelem Bérlőink Kapcsolat

A BREEAM a világon a legrégebben működő és a legelterjedtebb környezetvédelmi értékelési módszer épületek minősítésére. Mértékadó a fenntartható épülettervezés legjobb gyakorlatában és de facto mércéjévé vált az épületek környezetvédelmi teljesítményének. A teljesítmény alapján nyolc kategóriában pontozzák az épületet, majd ezeket a pontszámokat összeadják, és az összesítés alapján kap az épület Megfelelt, Jó, Nagyon jó vagy Kitűnő minősítést. A BREEAM Buildings módszer használható bármilyen jellegű (új vagy meglevő) épület környezetvédelmi teljesítményének értékelésére.

 

Léteznek sztenderd verziók gyakori épülettípusokra, a ritkább épülettípusok pedig értékelhetők egyedi sajátosságokra szabott kritériumok szerint a Bespoke (Mérték után) BREEAM verzió alapján. Nagy-Britannián kívüli épületek minősíthetők a BREEAM International segítségével is.

 

Az irodaház BREEAM értékelését a berlini és londoni székhellyel működő okleveles szakértői iroda, a Buro Happold végezte el. A BRE Global Ltd képez, vizsgáztat és engedélyez szervezeteket az értékelés elvégzésére.